З історії ставлення парафіяльного священика в середині XVIII ст. - Морозова, А. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У статті оприлюднений договір 1749 р. між кандидатом на парафіяльного священика Андрієм Воронецьким та парафіянами Михайлівської церкви містечка Вороніж Воронізької сотні Ніжинського полку.