До 100-річчя початку Української революції 1917–1921 рр. - Клепак, А. (Сiверянський лiтопис, 2017)
5 квітня 2017 року на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського була проведена міжрегіональна науково-практична конференція «Українська революція 1917–1921 рр.: проблеми нового історичного бачення», присвячена 100-річчю української національної революції 1917–1921 рр.