«Чуттями повню кожне слово» ... (Лінгвопоетичний портрет Володимира Калашника) - Ганжа, А.; Єрмоленко, С. (Культура слова, 2016)
У статті зроблено спробу створити лінгвопоетичний портрет митця-мовознавця Володимира Калашника через рецепцію його художніх текстів та напрямних лінгвістичного доробку.