Особливості становлення та розвитку підприємницького сектора економіки України - Козоріз, М.А. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглядаються особливості становлення та розвитку підприємництва України. Висвітлені фактори, які заважають активізації інноваційної діяльності в секторі підприємницької діяльності.