Про семінар «Наукометрія у фундаментальних та прикладних дослідженнях» (м. Київ, 20.11.2014) - Діденко, Ю.В.; Язвинська, М.В. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2014)
20 листопада 2014 року Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського та Асоціація «Інформатіо-Консорціум» провели семінар за участю представників компанії Elsevier B.V. та компанії Thomson Reuters.