Вступ (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2015)
11 випуск загальноакадемічної книжкової серії «Наука України у світовому інформаційному просторі» вміщує матеріали, представлені й обговорені на V Науково-практичній конференції «Наукова періодика: традиції та інновації», організованій Видавничим домом «Академперіодика» НАН України.