Підготовка Інтернет-сторінки наукового видання з метою отримання цифрових ідентифікаторів DOI, процес реєстрації індексів, підготовка пристатейних списків літератури та їх реєстрація - Данілова, А.Д. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2016)
У статті викладено інформацію, необхідну для підготовки веб-ресурсу періодичного наукового видання до процедури одержання цифрових ідентифікаторів DOI. Наведено вимоги до веб-ресурсів періодичних наукових і книжкових видань. Описано процедуру реєстрації цифрових ідентифікаторів DOI, підготовку і активацію пристатейних списків літератури в системі CrossRef. Пояснено необхідність і важливість активації перехресних посилань, яка повинна підвищити "видимість" видання та сприяти зростанню кількості цитувань.