Вступ (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2016)
8 червня 2016 року в Києві відбулася VІ Науково-практична конференція "Наукова періодика: традиції та інновації", організована Видавничим домом "Академперіодика" НАН України за участі Передплатного агентства "Укрінформнаука" і за підтримки Науково-видавничої ради НАН України.