Нові видання (Наука та інновації, 2017)
У 2016 році у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара видано оригінальну монографію «Соціальне інновування і його результативність в трансформаційній економіці» автора Більської Ольги Володимирівни, кандидата економічних наук, доцента університету (Соціальне інновування і його результативність в трансформаційній економіці: монографія / О.В. Більська. — Дніпро: Монолит, 2016. — 342 с. ІБВІЧ 978-617-7369-10-2).