Формування системи контрактних взаємовідносин вугледобувного підприємства зі споживачами вугільної продукції - Трушкіна, Н.В. (Вісник економічної науки України, 2017)
Метою статті є розробка пропозицій щодо формування системи контрактних взаємовідносин вугледобувного підприємства з різними категоріями споживачів вугільної продукції, виходячи із специфіки організації процесів збутової діяльності. У результаті дослідження проаналізовано особливості організації контрактної діяльності з різними категоріями споживачів вугільної продукції. Сформовано систему контрактних взаємовідносин вугледобувного підприємства з урахуванням специфіки обслуго- вування велико-, середньо- та дрібнооптових споживачів. Розроблено пропозиції щодо уточнення та доповнення змісту контракту на поставку вугільної продукції. Перспективами подальших досліджень у даному напрямі є розробка моделі контрактних взаємовідносин у системі управління збутовою діяльністю вугледобувного підприємства.