Рецензія на колективну монографію «Стратегічне управління підприємствами малого та середнього бізнесу промислового регіону» - Пивоваров, М.Г. (Вісник економічної науки України, 2017)
Рецензія на книгу: Стратегічне управління підприємствами малого та середнього бізнесу промислового регіону: монографія / за наук. ред. д.е.н., проф., ак. АЕНУ І.Д. Падеріна. – Дніпро: ТОВ Акцент ПП, 2016. – 184 с.