70-річчя члена-кореспондента НАН України О.М. Омельянчука (Вісник НАН України, 2017)
28 липня виповнилося 70 років відомому українському фізику- теоретику, доктору фізико-математичних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, члену-кореспонденту НАН України Олександру Миколайовичу Омельянчуку.