Сучасні питання стратегічного розвитку лакофарбового виробництва в Україні - Маслош, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2017)
Проаналізовано роль, тенденції та чинники розвитку лакофарбового виробництва. Досліджено сучасні проблеми і перспективи стратегічного розвитку лакофарбового сектору в Україні. Зроблений висновок про необхідність комбінування традиційних і інноваційних стратегій та важливість екологічного імперативу для підвищення конкурентоспроможності вітчизняного виробництва лакофарбової продукції.