Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності регіону - Панкова, М.О. (Вісник економічної науки України, 2013)
У роботі розглянуто методи оцінки конкурентоспроможності регіонів в сучасних умовах, дана критична оцінка методів.