Удосконалення методики розрахунку кількості малих підприємств на макроекономічному рівні - Пивоваров, М.Г. (Вісник економічної науки України, 2013)
Розкрита сутність розвитку малого підприємництва в Україні. Особиста увага приділена відсутності статистичних даних на державному рівні щодо щорічної кількості малих підприємств. Розроблена методика розрахунку щорічної кількості малих підприємств, яка найбільш якісно і точно відображає формування, стан і розвиток суб’єктів малого підприємництва.