Напрями інноваційної модернізації промисловості України - Горощенко, В.В. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2013)
Наведено визначення понять «нерухомість», «управління нерухомістю»; розглянуто види послуг, які включає система управління нерухомістю у Європі; досліджено підсистеми об'єктів управління з наданням їх ключових характеристик; сформовано напрями цільового впливу теорії управління нерухомістю; подано трактування загальних і специфічних функцій ринку нерухомості; визначено значення землі як базового об'єкта нерухомості.