Державне регулювання земельних орендних відносин - Ільків, Н.В. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглядаються характерні риси договору оренди земельної ділянки. Доводиться, що метою державного регулювання земельних орендних відносин є поєднання публічно-правових та приватно-правових інтересів.