Роль інформаційного ресурсу в національній економіці - Головінов, О.М.; Литвин, В.В. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті висвітлено еволюційні зміни в економіці і загалом в суспільстві, викликані інформацією як виробничим ресурсом. Здійснено оцінення інформаційного комплексу - ІКТ-галузі як інституційного середовища, де матеріалізуються і через комерційне використання набувають ознак інноваційного продукту науково-технологічні ідеї.