Аналіз сучасного стану інфраструктурного забезпечення підприємництва Запорізької області - Антонюк, Д.А. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У дослідженні розглянуто питання оцінювання рівня розвитку інфраструктури підприємництва регіонів. На основі розрахунку коефіцієнту забезпеченості, який показує кількість елементів інфраструктури на 1000 суб’єктів підприємницької діяльності, та групування міст і районів області за рівнем розвитку інфраструктури, проведений кількісний аналіз сучасного стану інфраструктури підтримки підприємництва Запорізької області.