Забезпечення фінансової безпеки діяльності кредитних спілок - Гриценко, О.І. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглядається система факторів, що забезпечують фінансову безпеку кредитних спілок. Досліджено сутність визначення стратегії запобігання можливим загрозам фінансової безпеки функціонування кредитних спілок в сучасних умовах господарювання.