Особливості реформування податкової системи України за умов дії Податкового кодексу - Максимова, Н.О. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
В статті розглянуто питання функціонування податкової системи України в умовах застосування та подальшого вдосконалення норм Податкового кодексу. Проведено аналіз етапів становлення та реформування системи оподаткування України. Визначено структуру податкових надходжень до бюджету до та після зміни норм діючого податкового законодавства. Розглянуто основні зміни норм Податкового кодексу на майбутній податковий рік.