Деякі аспекти удосконалення системи енергоменеджменту в Україні - Ковальчук, В.В.; Яринчак, О.П. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
Досліджено головні фактори, які обумовлюють розвиток енергозбереження та застосування альтернативних джерел енергії в Україні. Зазначено головні напрямки стимулювання розвитку енергоефективних технологій.