Інституціоналізація міжнародної влади як засіб ефективної комунікації світового політико-економічного простору - Далевська, Н.М. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті досліджено методологічні проблеми аналізу інституціоналізації міжнародної влади як засобу ефективної комунікації світового політико-економічного простору, обґрунтовано формування норм соціальної відповідальності акторів міжнародних відносин.