Концептуальні засади розвитку державної антикорупційної політики - Івашук, Ю.П. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
Данна стаття присвячена державній антикорупційній політиці як механізму мінімізації корупції в економічній системі. Зокрема, з метою вироблення успішної концепції стратегії з попередження корупції виокремлені складові з боротьби з корупцією, а також здійснена систематизація емпіричних даних по окремим антикорупційним програмам, що можуть мати важливе значення для вироблення дієвої антикорупційній політиці в Україні.