„Зелена” економіка: сутність, цілі та базові принципи - Чмир, О.С.; Захаркевич, Н.П. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
В статті на основі критичного аналізу існуючих підходів до трактування понять сформульоване авторське визначення „зеленої” економіки, систематизовано її цілі та визначено базові принципи. Встановлено взаємозв’язок між концепцією сталого розвитку та „зеленої” економіки.