Межрегиональная экономика как перспективное направлене научных исследований - Павлов, К.В. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті проаналізовано систему міжрегіональних взаємодій, розглядаються різні типи міжрегіональних соціально-економічних і екологічних відносин, а також обгрунтовується доцільність виділення міжрегіональної економіки як перспективний напрям наукових досліджень.