Європейські моделі реалізації соціальної орієнтації економіки в контексті регіональної політики - Вишневський, О.С. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
Розглянуто сучасні підходи в реалізації регіональної політики у Німеччині, Франції та Польщі, їх вплив на забезпечення соціальної орієнтації економіки. Встановлено діалектичний характер регіонального розвитку та регіональної політики в цих країнах, а також шляхи подолання наявних протиріч в межах інноваційної моделі розвитку.