Соціально-економічні передумови формування територіальної мережі агротуризму - Нездоймінов, С.Г.; Андрєєва, Н.М. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті розглянуто наукові та прикладні підходи щодо формування територіальної мережі аграрного туризму. Акцентується увага на тому, що агрорекреаційна діяльність домогосподарств може стати однією з найважливіших умов підвищення добробуту українських селян. Проведено аналіз регіональних перед- умов та ресурсів розвитку агрорекреаційного підприємництва, регіонального досвіду формування мереж агротуризму.