Угода про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС: перспективи та небезпеки - Осадча, Н.В. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті проаналізовано можливості подальшої інтеграції України до Євросоюзу. Досліджені вигоди та небезпеки від формування зони вільної торгівлі, розглянуто тенденції зовнішньоекономічної торгівлі України. Визначено раціональний шлях інтеграції України шляхом формування зони вільної торгівлі з ЄС та асоціотивним членством в митному союзі.