Удосконалення формування і реалізації цінової політики банку - Мальчик, М.В.; Гонтаренко, Н.А. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
В статті обґрунтовано пропозиції щодо удосконалення розробки й виконання маркетингової цінової політики сучасного українського комерційного банку; запропоновано удосконалити впровадження концепцій прямого маркетингу і диференційованого ціноутворення в банку, рекомендовано індикатор ефективності цінової політики банку, проаналізовано показники економічної ефективності цінової політики комерційних банків України.