Шляхи розвитку управлінського обліку в комерційних банках - Іванчук, Р.М.; Іванчук, О.А.; Шеремета, Д.В. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті висловлено теоретичні й практичні аспекти управлінського обліку як системи збирання, оброблення і аналізу інформації з метою прийняття ефективних управлінських рішень. Автором узагальнена сутність, цілі та зміст управлінського обліку, основи побудови управлінського обліку в комерційних банках, управлінська звітність та шляхи розвитку обліку в банках.