Сутність поняття кластерного механізму - Ковальчук, В.А. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті здійснено аналіз визначень поняття „кластер”, виявлено основні ознаки поняття „кластер” та запропоновано авторське визначення понять „кластер” та „кластерний механізм”.