Про сутність понять „ефективність” та „результативність” в економіці - Демченко, А.О.; Момот, О.І. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті розглянуто сутність понять „ефективність” та „результативність”, проаналізовано поняття „ефективність” і „результативність” у трактуванні сучасних авторів, представлені основні підходи до оцінки ефективності діяльності підприємства.