Становлення соціально-економічної безпеки підприємства - Венглюк, І.В. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті розглянуто особливості визначення категорії „соціально-економічна безпека” та на підставі висновків сформульовано власне бачення даної категорії. Виявлено, що соціальна політика є основою забезпечення соціально-економічної безпеки підприємства. Класифіковані види загроз.