Логіко-семантична модель наочної області зайнятості - Крапівіна, Г.О. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
В статті визначено логічні підстави та семантичні аспекти, а також побудовано модель наочної області зайнятості як основу для формування типології трансформації інституту зайнятості на сучасному ринку праці.