Державне регулювання зайнятості населення в Україні - Літинська, В.А. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті обґрунтовано роль держави у вирішенні проблем зайнятості та визначено пріоритетні напрямки державного регулювання зайнятості населення в Україні.