Товариство геофізиків-розвідників. Робіть вибір та отримуйте користь - Якимчук, М.А. (Центр менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю ІГН НАН України, 2008)
Інформація про 77-му конференцію Товариства геофізиків-розвідників (SEG) у м. Сан-Антоніо, штат Техас, США.