Хлібні ресурси України в добу капіталістичного розвитку (1861–1914 рр.) - Реєнт, О.П. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2010)
Стаття присвячена дослідженню хлібних ресурсів України у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст., їх місцю в розвитку економічних процесів у регіоні. У дослідженні проаналізовано чинники, що так чи інакше впливали на обсяги хлібних ресурсів на українських землях в досліджуваний період.