Геологічна освіта у штаті Колорадо (США) - Змієвська, О. (Центр менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю ІГН НАН України, 2008)
Інформація про один із вищих навчальних закладів, що дає досить потужну базову вищу освіту в геологіїі, Гірничу школу у Голдені, штат Колорадо (США).