Вплив заміни Кобальту Ванадієм на умови взаємодії у системі Sm₂(Co,V)₁₇–H₂ - Булик, І.І.; Пилат, М.В. (Металлофизика и новейшие технологии, 2017)
Методами диференційної термічної та Рентґенової фазової аналіз досліджено фазові перетворення у стопах Sm₂Co₁₆,₈₁V₀,₁ ₉, Sm₂Co₁₆,₄₃V₀,₅₇ та Sm₁,₆Co₁₆,₇₇V₀,₅₇ під час звичайного та солід-гідрування, диспропорціонування (ГД) за тиску водню у 1,5–4,2 МПа та температури до 950°C.