VII Міжнародна конференція “Геоінформатика: теоретичні та прикладні аспекти” - Татарінова, О.О. (Центр менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю ІГН НАН України, 2008)
25–28 березня 2008 р. у м. Києві відбулася VII Міжнародна конференція “Геоінформатика: теоретичні та прикладні аспекти”.