Генерал-губернаторство областей Австро-Угорщини, зайнятих по праву війни (1916–1917 рр.) - Любченко, В.Б. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2011)
Статтю присвячено аналізові хронологічно другого у роки Першої світової війни російського окупаційного режиму у Східній Галичині та на Буковині — Генерал-губернаторства областей Австро-Угорщини, зайнятих по праву війни (1916–1917 рр.).