Дорадянська історіографія фінансових реформ другої половини ХІХ — початку ХХ ст. у Російській імперії - Шаравара, Т.О. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2011)
У статті проаналізовано стан висвітлення фінансових реформ Російської імперії у другій половині ХІХ — на початку ХХ ст. фахівцями дорадянського періоду. Оцінено чинники, що вплинули на характер і зміст публікацій, окреслено маловивчені проблеми.