Листи В. Винниченка до А. Жука - Магурчак, А.М. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2011)
У статті репрезентовано листування українського громадсько-політичного діяча В.Винниченка до А.Жука, яке хронологічно охоплює 1911–1914 рр. та тематично відбиває внутрі партійне життя УСДРП та їх міжособистісні відносини.