Українські декабристи чи декабристи на Україні?: Рух декабристів очима істориків 1920-х років - Реєнт, О.П. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2011)
Рецензія на книгу: Українські декабристи чи декабристи на Україні?: Рух декабристів очима істориків 1920-х років / Упор., вступ. ст. та примітки Григорія Казьмирчука, Юрія Латиша. — К.: Логос, 2011. — 195 с.