33-й Міжнародний геологічний конгрес - Якимчук, М.А. (Центр менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю ІГН НАН України, 2008)
Олімпіада в геології – таку назву отримала подія, що відбулася в Осло, в Норвегії, з 6 по 14 серпня 2008 р. Там відбувся 33-й Міжнародний геологічний конгрес (МГК), девіз якого “Система наук про Землю – основа для подальшого розвитку”. За аналогією з олімпійськими іграми МГК останнім часом проводять один раз в чотири роки.