Глушковецький А.Л. Демократія в провінції: вибори та діяльність депутатів Подільської губернії у Державних Думах Російської імперії: монографія - Коник, О. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2012)
Рецензія на книгу: Глушковецький А.Л. Демократія в провінції: вибори та діяльність депутатів Подільської губернії у Державних Думах Російської імперії: монографія / Анатолій Глушковецький. — Кам’янець-Подільський: ПП Буйницький О.А., 2010. — 400 с. Бібліограф.: с. 179–220.