Неінтегровність продовження розв'язку рівняння згортки з класу Жеврея - Міненкова, А.М. (Труды Института прикладной математики и механики, 2009)
Отримана нижня оцінка для інтеграла від функції з класу Жеврея, що є розв’язком рівняння згортки. Також знайдена інтегральна оцінка для гладкої на півпрямій функції.