Наближення лінійних комбінацій різних зсувів за аргументом функцій, визначених на дійсній осі операторами Валле Пуссена - Сілін, Є.С. (Труды Института прикладной математики и механики, 2010)
Робота присвячена дослідженню питань наближення сум вигляду Σαif(x+δi) за допомогою цілих функцій експоненціального типу. Одержано асимптотичні закони поведінки верхніх граней відхилень вказаних сум у рівномірний метриці.