Дипломатія Наполеона Бонапарта в період закордонних походів Російської армії (1813–1814 рр.) у сучасній російській історіографії - Захарчук, О.М. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2013)
У статті проаналізовано висвітлення сучасною російською історіографією дій наполеонівської дипломатії в період шостої антифранцузької коаліції (1813–1814 рр.).